Se apropie vara si, daca nu ne-am interesat pana acuma de vacanta, incepem sa ne punem intrebarea : “eu la vara unde merg?“.

De ce va vorbesc eu despre vara acuma?
Pentru ca am un motiv intemeiat. Serios! E chiar legat de munca, de munca nostra! E un site  care are ca “subiect” o pensiune la mare: Aquarelle.

Aquarelle pagina home

Aquarelle inseamna putin mai mult decat cazare. 2 Mai e un satuc in care veneau la mare cei care voiau sa fuga de lume sau sa gaseasca oameni ca ei alaturi de care sa-si petreaca vacanta. Daca-i intrebi, or sa spuna ca nu cautau doar o gazda care sa le ofere cazare; 2 Mai este nostalgie pentru unii, relaxare pentru altii, socializare pentru toata lumea. Cei care vin la noi stau seara la o vorba si-o bere. Ca pe vremuri.” Cel putin asa ne spun proprietarii pensiunii, iar noi nu avem nici un motiv sa nu ii credem.

Dupa cum ne povestesc, Aquarelle a aparut pentru ca, de fiecare data cand actualii proprietari ajungeau la mare, le lipsea cate ceva de prin locurile pe unde se cazau. Ba nu aveau liniste, ba nu aveau apa calda, ba nu aveau… Si uite asa s-au gandit sa faca un loc in care sa se simta ca acasa, dar sa fie la mare. Un loc linistit, civilizat, cu conditii de locuit si relaxare gandite de oraseni, pentru oraseni.

Nu am intrebat daca acest rationament al “nevoii” a fost cel care i-a determinat sa ne aleaga pe noi sa le facem site-ul, oricum mai important este rezultatul. Are nisip, are cer, nu prea senin ca sa nu fie prea cald, are umbra pentru stat la povesti si bere, are apa limpede…. are mare!

Aquarelle cu bere

 Si mai are si platforma E-media, care, desi voi (a se intelege vizitatorii site-ului) nu o vedeti, este cea care ii ajuta pe administratori sa isi prezinte atat de frumos oferta. Dar si foarte usor, ca sa nu se streseze si sa fie relaxati cand va primesc pe voi la  Aquarelle…

Si acum, cine vrea sa vada platforma vine la noi, cine vrea la mare, merge la Aquarelle.

Advertisements