Copiii își doresc cel mai mult să fie ca adulții, dar își aleg accesoriile viu colorate, haioase, care reprezintă figuri de animale sautrunki personaje din desenele animate preferate.

Pentru copiii care vor să își ducă propriile bagaje, ca și părinții lor, există TRUNKI – “luggage for little people”, acum și online pe platforma E-Media, gata pentru a fi cumpărate, cărate și călărite!

Magazin virtual 

Trunki.com.ro este un magazin virtual atipic de nișă, iar produsele, prin specific și număr, nu se pretează a fi integrate într-un sistem clasic de platformă e-commerce . Așadar, E-Studio a rezolvat problema Creative , i-a adăugat un formular de comandă și a construit un minishop online, unde produsele sunt afșate vizibil și pot fi accesate cu ușurință, iar formularul de comandă este disponibil din fiecare pagină de detaliu. Pe lângă casetele de cărat bagaje, dotate cu roți și mânere, magazinul oferă și alte produse speciale pentru călătorie: cutii de depozitare pentru jucării și un sistem trei-în-unu, care se transformă din rucsac în bagaj de mână și apoi în scaun-înălțător pentru mașină.