Web design Bucuresti: ParticipaCity.ro

Website de proiect comunitar: ParticipaCity.ro

Este gata și ParticipaCity.ro, un site care a adus la viață “conceptul in jurul caruia se aliasera Centrul pentru Dezvoltare Urbana si Teritoriala, Funky Citizens si Centrul Roman de Politici Europene si prin care se dorea, intr-o prima faza, promovarea participarii cetatenilor din Dristor la dezvoltarea cartierului” (extras din descrierea proiectului, din prima pagină a site-ului).

Site-ul face parte dintr-un proiect amplu, care se va desfășura pe o perioadă îndelungată, iar funcțiile speciale ale site-ului sunt gândite și lucrate în așa fel încât să permită extinderea zonelor implicate, precum și adaptarea facilă la nevoile apărute și situațiile specifice întâmpinate pe parcursul desfășurării proiectului. Site-ul folosește platforma CMS E-Media, pe care este construit sistemul de selecție a regiunii, cu module participative (pentru propuneri, dezbateri, votare și afișare a rezultatelor votului).

În acest moment, site-ul este pregătit de utilizare și așteaptă prima rundă de proiecte supuse dezbaterii și votului cetățenilor interesați.